torstai 7. maaliskuuta 2013

Farang

Kävimme viime perjantaina Farangissa. Minulla on edellisestä käynnistä ehtinyt kulua jo yli vuosi ja odotukset olivat korkealla. Otimme maistelumenun ja viinipaketin puoliksi.

No mitä sanottavaa minulla tästä käynnistä on? Kaikki oli ihan hyvää. Huom! IHAN hyvää. Olen hieman pettynyt, koska itse tekemäni karamellipossu oli onnistuneenpaa kuin Farangin oma versio. Farangin possussa oli jäljellä liikaa rasvaa eikä friteerauskaan ollut kovin onnistunut. Vasikanposket olivat mielestäni parhaita ja jälkiruoka oikein maistuva. Täällä ei tarvinnut odotella ruokalajien välissä, vaan kaikki sujui ripeästi. Tarjoilijat olivat kyllä valitettavan pihalla, mielestäni tällaisessa paikassa palvelun pitäisi olla tasalaatuista ja verrattuna edelliseen asiointikertaan sanoisin, että tarjoilupuoli oli pahasti hukassa. Milloin jäi viinimenusta seuraava tarjoilematta, milloin jätettiin kertomatta mitä pöytään kannettiin seuraavaksi annokseksi.

Yritin kuvata kaikki annokset, mutta tämä nykyisin kaikissa ravintoloissa vallalla oleva sähkönsäästökampanja oli menossa myös Farangissa, eli valaistus oli himpan verran riittämätöntä. Tässä kuitenkin muutama kuva onnistuneimmasta päästä. Ensimmäisessä kuvassa taskurapua, toisessa karamellipossua, kolmannessa oli alkupalana ollut jokin jollain lehdellä ja alimpana herkulliset vasikan posket.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti