Kävin taas murmelin blogissa vakoilemassa kivoja ideoita, ja siellä odotti aivan mielettömän kaunis pullataideteos. Ja koska vakuutettiin, että homma on oikeasti helppo, sitä oli heti kokeiltava. Nyt briossi on jo syöty. Ihanin kommentti siitä tuli työkaverilta, jonka maku kuljetti takaisin lapsuuteen ja toi mukanaan unohtuneita muistoja.
Tässäpä copypastea, teko-ohjeet kannattaa katsoa
täältä
1,25 dl maitoa
30 g hiivaa
1 dl sokeria
1/2 tl suolaa
8 - 8,5 dl vehnäjauhoa
70 g voita
2 munaa
Täyte
250 g pähkinä-suklaalevitettä
Voita, tulee parempaa voilla kuin ilman
Wienernougatrouhetta (murmeli käytti hasselpähkinärouhetta, jota mulla ei ollut)
Lopputulos:
 |
Ihan hyvä noin niinkuin ekaksi yritykseksi.Tästä tuli aivan taivaallinen tuoksu koko kotiin. |
Sen verran kyllä kritisoin reseptiä, että oli aika kuivaa tuo pullaosa. Ja minusta briossia pitää kohottaa paaaljon enempi kuin ohjeessa käsketään. Ja koristeeksi voisi spritsata jotain valkosuklaata/muuta hyvää.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti