 |
Hyvää ruokaa | |
|
|
Mä olen sitä mieltä, että jos ruoka ei ole hyvää, sitä ei kannata syödä. Siksi me halutaan tehdä ja löytää aina hyvää ruokaa. Kun löytää ravintolan, josta saa hyvää ruokaa, sieltä saa yleensä myös loistavaa palvelua. Le Ciel saa palvelusta viisi tähteä, ruoasta viisi tähteä ja sommelierille annetaan 4½ tähteä, koska hän ei osannut kaataa vain puolikkaita laseja ja olimme loistavan lounaan päätteeksi kännissä kuin pienet käet. Eikun annetaan sittenkin viisi tähteä, edellä mainituista syistä.
+%E2%80%93+Kopio.JPG) |
Hyvässä ravintolassa kasvaa viinirypäleitä seinillä |
+%E2%80%93+Kopio.JPG) |
Hyvässä ravintolassa näyttää kivalle ja on hyvät maisemat. |
+%E2%80%93+Kopio.JPG) |
Keittiön tervehdys. Melonia ja kukkaa |
+%E2%80%93+Kopio.JPG) |
Savustettua ankeriasta |
+%E2%80%93+Kopio.JPG) |
Kyyhkyä |
+%E2%80%93+Kopio.JPG) |
Historian paras Tagliatelle. Niin yksinkertainen, niin upea! |
+%E2%80%93+Kopio.JPG) |
Kylmä keitto kaunistaa. |
+%E2%80%93+Kopio.JPG) |
Pääruoaksi valitsin härkää. Sienet kerättiin pois, koska ne eivät sovi mihinkään ruokaan. |
+%E2%80%93+Kopio.JPG) |
Lammasta |
+%E2%80%93+Kopio.JPG) |
Taas se keittiö meitä tervehti |
+%E2%80%93+Kopio.JPG) |
Jälkkäri. Sikahyvää. Jogurttimoussea, marjoja ja basilikasorbettia |
+%E2%80%93+Kopio.JPG) |
Viinilasit oli isoja. Mun proseccoon lensi amppari lasin puolivälissä niin sain uuden. Tietenkin. Niin kaikissa ravintoloissa kuuluu tehdä. Sommelier oli aivan käsittämätön kaveri, aivan järisyttävän hyviä yhdistelmiä. |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti